11 mrt, 2020

Jongens uit de buurt

Mies Hemmes

De voorbereidingen voor de Vlaardingen Schoon Challenge zijn in volle gang. Steeds meer enthousiaste Vlaardingers melden zich aan om mee te doen. Bekijk hieronder het verhaal van Robin, Martijn en Mark, een drietal jongeren uit de buurt die graag willen dat het schoon, mooi en veilig is. Ze zijn geen tuig die alleen maar een fikkie willen stoken tijdens Oud en Nieuw, juist het bijeenbrengen van de buurt, bewoners weer met elkaar laten praten en het vormen van een eenheid is hun droom. 

Bekijk hier het hele filmpje!

 

In samenwerking met De Kroepoekfabriek. 

Labels

Holy Hoevenbuurt

De contactpersoon voor Holy Hoevenbuurt is Joke Huijsdens (jlhuijsdens@live.nl)

Wil je op 28 maart meedoen met de Vlaardingse zwerfvuil challenge in jouw buurt, geef je dan op bij jouw contactpersoon. Wij vinden het heel leuk als je aanvullende ideeen of voorstellen hebt. Sluit dat even kort met je contactpersoon.

 

Holy Drevenbuurt

De contactpersoon voor Holy Drevenbuurt is Esther van Zuijlen (esther.vanzuijlen@ziggo.nl)

Wil je op 28 maart meedoen met de Vlaardingse zwerfvuil challenge in jouw buurt, geef je dan op bij jouw contactpersoon. Wij vinden het heel leuk als je aanvullende ideeen of voorstellen hebt. Sluit dat even kort met je contactpersoon.

Kanjers van het WST
02 mrt, 2020

Kanjers van het WST

Mies Hemmes

Op woensdag 26 februari volop geflyerd in de Oostwijk met deze kanjers!! De mannen van het Wijkserviceteam -A-C Vlaardingen.
Ondanks de regen werd er gewoon doorgewerkt!
In de middag werd het flyerstokje overgenomen door vrijwilligers vanuit Klavertjevier en de Oostwijk.
Met zoveel hulp kan je alleen maar blij zijn!
Als alle kanjers van de Oostwijk zich inzetten op de Challence. Kan zaterdag 28 maart niet meer stuk!

02 mrt, 2020

Muziek van Daan en Maral!

Mies Hemmes

De Kroepoekfabriek is weer actief bezig! Zie en luister hier naar de muziek van Daan en Maral over de schoonmaak challenge. 
Steeds meer mensen melden zich aan, en zetten zich in voor het milieu en de stad. Het is geweldig! Wat een mooie muziek, leuke mensen en geweldige initiatieven. 

25 feb, 2020

Heidi Waas

Mies Hemmes

Heidi Waas is de contactpersoon voor de Westwijk. Vanaf het begin is ze betrokken bij de activiteiten, en ze is nauw betrokken met het kernteam waar ze zich inspant voor het werven van sponsors, en grotere organisaties om mee te doen! Zo heeft ze gesprekken gevoerd bij de MacDonalds, diverse scouting groepen en Jofel aan de Plas. Vol enthousiasme zet ze zich ook in bij de tekenwedstrijd op de basisscholen. 

Bekijk hier het interview met Heidi Waas. 

 

25 feb, 2020

Love Where You Live

Mies Hemmes

August, spoken word artiest en lid van de hip-hop groep Boogie Brothers, verteld ons allen over de noodzaak van het opruimen van zwerfafval. Voor de natuur, het milieu, onze toekomst... Luister en geniet van de woorden die hij spreekt. 

 

In samenwerking met Sanne Wijnhorst van Dorin Visuals,
en met Rory Dickhoff van De Kroepoekfabriek. 

Troep Night Riders
24 feb, 2020

de Troep Night Riders in Holy Hoofdstedenbuurt

Mies Hemmes

Aanstaande zaterdag 29 februari zal er een begin worden gemaakt met het opruimen van zwerfafval. De scoutinggroep Troep Night Riders verzamelen bij de Londenweg, om langs diverse punten te gaan en zich in te zetten tegen zwerfafval. In voorbereiding van de jamboree in Polen organiseert de scouting een aantal activiteiten. Het is geweldig om te horen dat zij via via van de Vlaardingen Schoon Challenge hebben gehoord, en hier hun steentje aan willen bijdrage.