Doelstellingen

Zwerfafval staat op nummer 1 op de lijst met dingen waar men zich aan ergert. Voordat al het groen weer uit gaat lopen en wij niet meer bij het afval in de bosjes kunnen komen, gaan wij dus overal in Vlaardingen met vrienden, buren, familie, klasgenoten, collega’s een paar uur prikken, vegen en opruimen en gaan wij er voor zorgen dat onze kinderen weer veilig buiten kunnen spelen.

Ook in de Broekpolder en op het water gaan wij aan de slag, zodat daar straks weer fijn gesport en ontspannen kan worden.

Maar ook gewoon in jouw straat of op het plein om de hoek ligt veel zwerfafval dat opgeruimd moet worden. Meld daarom jouw/jullie initiatief aan op deze website. Elke actie is waardevol : of je nu “alleen” het stukje voor jouw deur schoon wilt maken of samen met anderen een groter stuk aan gaat pakken ... Alle beetjes helpen en wij geven samen meteen een signaal af dat het zo écht niet langer door kan gaan!!

Wat deze actie extra leuk maakt is, dat je tijdens het schoonmaken ook in contact komt met buurtgenoten. Samen afval opruimen is gezelliger én effectiever en wie weet ontstaan er door deze contacten weer nieuwe initiatieven, want dit probleem is natuurlijk niet 1-2-3 opgelost.

Hoe klein je bijdrage ook is, samen maken we een groot verschil.
Op de activiteiten pagina is te zien wat er bij jou in de wijk plaatsvindt.

Wanneer?

Zaterdag 28 maart 2020 van 11:00 tot 13:00, maar langer mag natuurlijk ook


Heb je zelf een leuk idee?
Stuur een email naar vldschoon@gmail.com, of naar de contactpersoon uit jouw wijk, en we zetten jouw activiteit ook op de kaart!

Share Everywhere